BMB 02-90-1250-1950-300-5 s

Deze assemblage tafel is speciaal ontwikkeld om de werkzaamheden bij de panelenbouw te ontlasten. Geen zwaar tilwerk en overal makkelijk bijkunnen. Assemblage is eenvoudiger, prettiger voor de monteur en het proces vraagt duidelijk minder tijd

BMB 02-90-1250-1950-300-5 s

  

Deze assemblagetafel is bijzonder geschikt wanneer het volledig afgemonteerde paneel via de zijkant in de schakelkast wordt gemonteerd. Dankzij het gelagerde geleide-profiel aan de onderzijde het inmiddels zware paneel snel en eenvoudig over te zetten.

Voor de kastenbouw kan de tafel optioneel voorzien worden van een aanslagprofiel aan de onderzijde.

 

Hoe werkt het?

De tafel is aan te sluiten op 230V contact en te bedienen via een handmodule.

Plaats het paneel op het instelbare frame en zet deze vast met de 2 klemmen.Stel daarna de positie van het paneel in op de gewenste werkhouding.

De verstelling van werkhoogte en -hoek verloopt motorisch en is in te stellen met een simpele druk op de  knop. De componenten kunnen nu gemonteerd en verbonden worden.

Is de montage gereed, dan kan het paneel rechtop worden ingesteld, naast de ombouw/kast.Het afgemonteerde paneel is dan via de zijde in de achterzijde van de kast te plaatsen.

Het geleide profiel aan de onderzijde van het frame is voorzien van gelagerde rollen zodat bij het omzetten, niet zwaar getild hoeft te worden.