hw_met_opbouw_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze Ergo werktafels worden veelal ingezet in de fijn mechanische en elektrotechnische industrie, bij productie, assemblage of reparatie afdelingen. Er wordt uitgegaan van een werktafel waarvan de werkhoogte individueel ingesteld en aangepast kan worden. Het bereik waarbinnen de werkhoogte kan worden ingesteld, is geschikt voor zowel zittende als staande werkzaamheden.

Met het oog op een grote functionaliteit en flexibiliteit is een uitgebreid en praktijkgericht accessoireprogramma ontwikkeld. Hiermee is de werktafel snel en eenvoudig uit te bouwen tot een volwaardige werkplek. Gereedschappen en materialen zijn binnen handbereik op te stellen en voorzieningen als stroom, perslucht en licht zijn eenvoudig in de werkplek te integreren. De individuele instelmogelijkheden zijn ook van toepassing op de accessoires.

Er kan dan ook snel worden ingesprongen op wisselende omstandigheden, of deze nu betrekking hebben op de mens of de werkzaamheden. Bij werkzaamheden die zittend worden uitgevoerd is een goede stoel medebepalend bij het aannemen van een correcte werkhouding. Hiervoor verwijzen wij naar het stoelenitem.  

 hw_met_opbouw_1.jpg

 

 

Technische kenmerken    
  
 

Werkhoogte in- of verstelbaar middels handwiel of motor

Grote keuze uit werkbladen afhankelijk van de werkzaamheden  

Van werktafel tot flexibele werkplek dankzij opbouw en uitgebreid accessoireprogramma

Individueel instelbare accessoires ter bevordering van een goede werkhouding

Aflegmogelijkheden door in hoogte instelbare en neigbare legborden 

 W3_2.jpg

Het gehele programma is ook verkrijgbaar in een
esd-veilige uitvoering