IMG 0425 opt 1

IMG 0425 opt 1

Bij het inrichten van uw bedrijf zult u vanuit de diverse afdelingen geconfronteerd worden met zeer specifieke vraagstukken m.b.t. bedrijfsinrichting.

Wij nemen u graag werk en zorg uit handen zodat u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Met een uitgebreid assortiment, een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar vooral door uit te gaan van uw visie en wensen. Zo willen we voor u een duidelijk herkenbare en motiverende werkomgeving realiseren opgesteld conform de huidige ARBO enveiligheidsvoorschriften.

Van concept naar realisatie 

Door onze samenwerking met een aantal gerenommeerde partners zijn wij in staat u een totaalpakket aan producten en diensten aan te bieden. Zo kunnen wij wat betreft bedrijfsinrichting een beroep doen op een jarenlange praktijkervaring, een grote technische kennis en hebben wij de beschikking over een goed uitgeruste montagedienst. Wij leveren de producten, maar tekenen ook voor het totale traject: van advies en ontwerp tot uitvoering en montage 

Samen met u geven wij vorm aan uw inrichting en het concept zetten wij om in een duidelijk voorstel: technisch en visueel onderbouwd en duidelijk in termen van tijd en geld. Zo weet u wat u kunt verwachten en weet u in elke fase waar u aan toe bent.