image002.jpg

Voor de inrichting van brandweerkazernes hebben we ondertussen een aantal projecten gerealiseerd.

 Hierbij willen we u een aantal voorbeelden laten zien. Inrichting garderobe Voor de persoonlijke uitrusting hebben we onze brandweerkasten. Het programma omvat meerdere uitvoeringen naar wens gecombineerd kunnen worden met een geïntegreerde zitbank. Klik hier voor de productpagina voor een specificatie van de mogelijkheden.

 

image002image004image006

 Technische inrichting

Voor de brandweer van Helmond hebben we een werkruimte gerealiseerd voor controle en onderhoud van de duikuitrusting.

Allereerst de werkruimte zelf. Deze vrijstaande ruimte is gebaseerd op een wandensysteem met een dakconstructie, en is voorzien van een tweetal deuren en 5 raaminzetten. Het wandensysteem biedt een uitstekende thermische en geluidsisolatie wat gezien de locatie van de werkruimte ( deze is gerealiseerd in de grote hal naast het rijdend materieel) duidelijk zijn voordelen heeft. De speciale zetting van de wandpanelen biedt een grote stabiliteit en houdt het stof buiten de deur.

De afwerking van de panelen maakt deze anorganisch en kiemvrij, en vormt geen voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de doelstelling van een schone en natte werkruimte. 

image008.jpg

Voor de montage van de TL armaturen en de elektravoorzieningen werken we samen met een gecertificeerd technisch installatiebureau zodat deze conform norm worden aangelegd.

 

De ruimte is ingericht met werktafels die tegen een stootje en een spatje kunnen.

In dit geval is gekozen voor een RVS Werktafel met volkern werkbladen en volkern onderbouw.

 

De onderbouw is voorzien van laden en vakken met deur.  

 De gereedschappen en onderdelen zijn ondergebracht in de laden en aan een perfo gereedschapswand.