foto stelling

foto stelling

Legbordstellingen worden ingezet voor het opslaan van kleingoed dat met de hand wordt beladen en uitgenomen. De technische mogelijkheden en een uitgebreid accessoireprogramma structureren uw voorraadbeheer en orderverzameling.Verzinkt stalen of gelakte uitvoering.
Voorbeeld groothandel: 2-verdiepingenmagazijn op basis van legbordstellingen

legbordst verdieping gangview

legbordst verdieping overzicht

Archiefstellingen

archiefstelling enkel

De archiefstelling is een type legbordstelling dat met name gebruikt wordt voor de opslag van informatie in ordners, hangmappen of archiefdozen. De archiefstelling is daar dan ook op aangepast door een andere maatvoering en een gericht accessoireprogramma. Tevens is middels het hoge afwerkingsniveau en uitgebreid kleurengamma meer aandacht besteed aan het representatieve zodat de archiefstelling past in de moderne kantooromgeving.

Verrijdbare legbordstellingen

Wanneer de beschikbare ruimte beperkt is, en deze zo efficiënt mogelijk benut moet worden. En dat zonder concessies te doen aan overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Door toepassing van verrijdbare stellingen is belangrijke ruimtewinst te behalen doordat op gangpaden bespaard kan worden. De stellingen worden geplaatst op verrijdbare onderstellen die over een rails-systeem te verplaatsen zijn. De bediening gaat via een handwiel of is via computer motorisch gestuurd.
Voorbeeld: verrijdbaar archief met handwiel

archief verrijdbaar