roldeurkast_laag.jpg

Vaak is het praktischer om tijdens het werk een kast open te laten. U heeft dan immers zicht op gereedschappen en onderdelen en u kunt er snel bij. Zeker als u veelvuldig in de kast moet zijn, is het maar al te verleidelijk de deuren op te laten staan. Alleen belemmeren die dan wel de doorgang. Wel eens aan een roldeurkast gedacht? Volledig zicht en directe toegang en aan het eind van de werkdag toch alles veilig achter slot en grendel opgeborgen.

 roldeurkast_laag.jpg

Model in baliehoogte

Deze wordt veelal toegepast in een balie opstelling in combinatie met gereedschaps-ladenkasten voor uitgifte van gereedschappen en onderdelen. Optioneel is deze te voorzien van een lade of uittrekbare legborden.

 

roldeurkast_rs01720_legborden.jpg

 

 

Hoog model in standaard kasthoogte

Bijzonder geschikt voor opslag van kostbare onderdelen met hoge gebruiksfrequentie of in te zetten als presentatie kast. Optioneel is deze te voorzien van laden of uittrekbare legborden. Verkrijgbaar in 1000 mm en 1200 mm breed.

 

roldeurkastnrs01202_bg_300.jpg

 

 

Hoog model voor opslag speciaal gereedschap

Het waardevolle CNC gereedschap wordt opgeborgen in daarvoor speciaal ontworpen houders. Deze kunststof houders worden wederom in een wisselraam of tablet geplaats zodat deze in de kast zijn op te bergen. Zie ook het item over de CNC systemen voor een nadere toelichting.

 

 

De roldeur is voorzien van een cylinderslot zodat de kast is af te sluiten. Wanneer deze kasten worden voorzien van uittrekbare legborden of laden dan is verankering uit veiligheidsoogpunt noozakelijk. Informeert u naar de mogelijkheden of vraagt u de uitgebreide documentatie aan.