Hoogbouw verdiepingenmagazijn 2

De systeem en scheidingswanden kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet.

Hoogbouw verdiepingenmagazijn 2

Gaaswanden worden toegepast voor de veiligheid om opslag en/of productie af te schermen van een vrij toegankelijke ruimte. Enerzijds om kostbare producten te beveiligen, maar vooral als doorvalbeveiliging. Zeker bij hoogbouwstellingen en verdiepingmagazijnen wordt dit ingezet. De vrijstaande gaaswanden worden toegepast in produktiehallen als machinebeveiliging. 

Systeemwanden:

Met onze systeemwanden is het mogelijk een afgescheiden werkruimte of kantoorruimte te realiseren in bijvoorbeeld een grote (opslag)hal. Dit kan een vrijstaande constructie zijn maar ook als unit gebouwd onder een tussenvloer. Hieronder ziet u van beide een voorbeeld. 

DSC01019                                           De vrijstaande unit is gebouwd voor de brandweer als werkplaats voor controle en onderhoud van de duikuitrusting.
verdiepingenvloer met wandsysteem                                       Extra opslagruimte is gerealiseerd door het plaatsen van een verdiepingenvloer, met daaronder een productieruimte, vrij van stof en geluidsoverlast.

Het programma voorziet in vele standaard toepassingen zodat ramen, deuren en energievoorzieningen eenvoudig aan te brengen zijn. Er wordt rekening gehouden met het isolatieniveau, zowel akoestisch als thermisch, en de esthetische uitstraling is in onderling overleg af te stemmen.