monitortafels_groot.jpg

 monitortafels_groot.jpg

 

 

 

controlekamer_vrijstaand.jpgDeze z.g. operator-tafels worden aan de achterzijde voorzien van meerdere beeldschermen. Deze beeldschermen kunnen middels monitorhouders direkt op het blad of aan het frame worden bevestigd waarmee deze in vaste verhouding tot de werkhoogte staan. Wordt de werkhoogte aangepast, dan gaan de beeldschermen mee.

Daarnaast is het ook mogelijk om de tafel te voorzien van een apart verstelbaar gedeelte voor beeldschermen. De werktafel zelf is motorisch in hoogte verstelbaar en is geschikt voor zowel zittend als staand werken. Het beeldschermgedeelte is ten opzichte van het werkblad, onafhankelijk motorisch in hoogte te verstellen. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen de beeldschermen verzonken of juist verhoogd opgesteld worden. Met name bij wisselende werkhouding (staan en zitten) en wanneer meerdere personen van dezelfde werkplek gebruik maken, is dan steeds een individuele instelling mogelijk. 

Het onderstel wordt gevormd door aluminium kolommen die motorisch in hoogte te verstellen zijn. Voordeel van een constructie op basis van deze kolommen is het draagvermogen en de grote stabiliteit. Afhankelijk van de afmetingen en het aantal benodigde beeldschermen kan de belasting van de werkplek aardig oplopen. De kolomconstructie garandeert een grote stabiliteit, zowel tijdens het verstellen als ook op grotere werkhoogte wanneer er staand gewerkt wordt. Het voetframe is voorzien van stelvoeten zodat bodemoneffenheden zijn op te vangen en de tafel waterpas kan worden opgesteld.

Klik HIER voor een demo

 

controlekamer_diagnose_arts.jpg 

Voorbeeld controlekamer

controle_kamer_concept.jpg