Bij het inrichten van uw bedrijf zult u vanuit de diverse afdelingen geconfronteerd worden met zeer specifieke vraagstukken m.b.t. bedrijfsinrichting. Kpa bedrijfsinrichting bv legt zich met name toe op de productie, opslag en garderobe .

Om succesvol te zijn in een markt waarin u als klant zich kritischer opstelt, vinden wij het van groot belang ons als organisatie te onderscheiden. Met een uitgebreid assortiment, een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar vooral door uit te gaan van uw visie en wensen. Zo willen we voor u een duidelijk herkenbare en motiverende werkomgeving realiseren opgesteld conform de huidige ARBO- en veiligheidsvoorschriften.

Van concept naar realisatie

Door onze samenwerking met een aantal gerenommeerde partners zijn wij in staat u een totaalpakket aan producten en diensten aan te bieden. Zo kunnen wij wat betreft bedrijfsinrichting een beroep doen op een jarenlange praktijkervaring, een grote technische kennis en hebben wij de beschikking over een goed uitgeruste montagedienst. Wij leveren de producten, maar tekenen ook voor het totale traject: van advies en ontwerp tot uitvoering en montage

Samen met u geven wij vorm aan uw inrichting en het concept zetten wij om in een duidelijk voorstel: technisch en visueel onderbouwd en duidelijk in termen van tijd en geld. Zo weet u wat u kunt verwachten en weet u in elke fase waar u aan toe bent.

Op deze wijze nemen wij u graag werk en zorg uit handen en kunt u zich blijven concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.