W6_1b.jpg
W6_1b.jpg  1. Vleugeldeurkast

De standaard vleugeldeurkast wordt uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. Deze all-round kast leent zich bijzonder voor opslag van zeer uiteenlopende producten, die in kleinere hoeveelheden binnen handbereik moeten worden opgeborgen. Voorzien van afsluitbare deuren kunnen de waardevollere goederen veilig en stofvrij opgeslagen worden. 

Afmetingen:
Hoogte  1950 mm
Breedte   900 mm/1200 mm
Diepte     400 mm/ 500 mm/ 600 mm

 W6_2.jpg  

2. Perfokast

Deze vleugeldeurkast wordt uitgevoerd met 2 verzinkte legborden en een perfowand in de achterzijde en in de deurdelen. Naast de mogelijkheid om gereedschap liggend te bergen kan deze nu ook overzichtelijk hangend worden opgeborgen. Het hakenassortiment is zeer uitgebreid en geschikt voor vele gereedschappen. Haken zijn als set, maar ook los verkrijgbaar.

 

 W6_3.jpg  3. Vloeistoffenkast

De vleugeldeurkast wordt uitgevoerd met een opvangbak en uittrekbare legborden. Op de uittrekbare legborden worden kunststof jerrycans voorzien van aftapkraan, geplaatst. Diverse vloeistoffen die in kleine hoeveelheden benodigd zijn, kunnen zo eenvoudig vanuit deze kast nagevuld worden. 

 W6_4.jpg   4. Bakkenkast

Deze bakkenkasten worden uitgevoerd met kunststof bakjes en zijn bijzonder geschikt voor kleine producten met hogere uitgeef of gebruiksfrequentie. Meestal dicht bij de uitgifte of werkplek opgesteld, zodat de onderdelen overzichtelijk en bij de hand opgeslagen zijn. De afmetingen zijn afgestemd op de kunststof bakken zodat geen onnodige ruimte verloren gaat. De kasten kunnen ook met afsluitbare vleugeldeuren worden uitgevoerd.

Afmetingen: 
Hoogte  1000 mm/1600/1950mm
Breedte 690 mm/ 980 mm
Diepte   285 mm/ 405 mm